Trenuri blocate din cauza inundaţiilor

Patru trenuri, două rapid şi două personal sunt blocate în staţii, pe parcursul căii ferate Bârlad-Tecuci, din cauza inundării terasamentului, în urma ploilor torenţiale, a declarat purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Adriana Sorohan.

1 afișare
Imaginea articolului Trenuri blocate din cauza inundaţiilor

Trenuri blocate din cauza inundaţiilor

"În staţia Nichiseşti este blocat trenul rapid 661, Iaşi-Bucureşti, de la ora 15.50, iar la Ghidigeni se află personalul 6314, de la 16.10 şi rapidul 662, de la 16.50. Un alt tren personal, 7576, Galaţi - Mărăşeşti, se află în gara Tecuci pentru că nu-şi mai poate continua drumul. Din cauza inundaţiilor a fost închisă gara Tecuci Nord şi două linii, Tecuci Nord-Frunzeasca şi Tecuci Nord-Cosmeşti", a precizat Sorohan.

Ea a mai spus că echipe ale CFR lucrează la degajarea căii ferate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici