Tricolor de 100 de metri, desfăşurat la Iaşi de susţinătorii unirii cu Basarabia. VIDEO

Peste 100 de persoane care îşi doresc unirea României cu Basarabia s-au adunat vineri la prânz în faţa Palatului Culturii din Iaşi, unde au desfăşurat un drapel de 100 de metri. Veniţi din toate colţurile ţării, unioniştii au scandat „România n-a avut graniţă la Prut!".

467 afișări
Imaginea articolului Tricolor de 100 de metri, desfăşurat la Iaşi de susţinătorii unirii cu Basarabia. VIDEO

Cei care îşi doresc unirea României cu Basarabia s-au adunat vineri, la Iaşi, în faţa Palatului Culturii, de unde au plecat spre Piaţa Unirii, locul în care au loc ceremoniile dedicate Micii Uniri.

Unioniştii, aşa cum se autointitulează, au scandat „România n-a avut graniţă la Prut" sau „Trăiască, trăiască, trăiască şi înflorească, Moldova, Ardealul şi Ţara Românească".

Printre cei sosiţi la Iaşi se numără oameni din Alba Iulia, din Galaţi sau chiar veniţi din diaspora special pentru a sărbători 24 ianuarie la Iaşi.

Oamenii poartă cocarde în piept, drapelul pe umeri şi flutură steaguri cu portretul domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici