TRIPLA CRIMĂ din Braşov. Cei trei membri ai familiei, înmormântaţi. Rudele criminalului au fost prezente la funeralii

Monica Buliga, femeia ucisă de soţ, a fost înmormântată vineri, alături de cei doi copii, în comuna natală comuna - Tupilaţi, din judeţul Neamţ. Victimele triplei crime de la Braşov au fost conduse pe ultimul drum de aproximativ 200 de oameni, între care părinţii şi fratele criminalului.

10065 afișări
Imaginea articolului TRIPLA CRIMĂ din Braşov. Cei trei membri ai familiei, înmormântaţi. Rudele criminalului au fost prezente la funeralii

TRIPLA CRIMĂ din Braşov. Cei trei membri ai familiei, înmormântaţi. Rudele criminalului au fost prezente la funeralii (SURSA: Bihon.ro)

Aproximativ două sute de persoane au venit, vineri, în curtea familiei Munteanu, din comuna Tupilaţi, pentru a participa la înmormântarea Monicăi Buliga şi a celor doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani.

"Înmormântarea a avut loc la ora 11.00, în satul Totoieşti. Am fost şi eu, au fost câteva sute de persoane. Este durere mare. Au fost şi rudele lui, de la Suceava, oamenii nu au nicio vină. Au fost părinţii lui şi cu fratele. Familia fetei a zis clar că nu are nimic cu dânşii, nu s-au împotrivit să vină. I-au primit cum se cuvine, ce să aibă cu ei? A fost o singură groapă pentru toţi trei, să fie la un loc împreună, toţi, ca să nu-i separe. Cine ştie ce a fost în capul lui? Nu am cuvinte", a declarat, pentru MEDIAFAX, Petru Gherghel, primarul comunei Tupilaţi.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov au primit, vineri, primele rezultate ale expertize toxicologice în cazul bărbatului care şi-a omorât soţia şi pe cei doi copii, stabilindu-se că Florin Buliga consumase cannabis în ziua triplei crimei.

"A venit un rezultat şi rezultă că avea în sânge o substanţă prezentă la consumatorii de cannabis", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Daniel Dancă, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov.

Anchetatorii vor să afle acum dacă bărbatul din Suceava avea sau nu discernământ în momentul comiterii faptei. Florin Buliga şi-a înjunghiat soţia şi pe cei doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 18 ani, în noaptea de luni spre marţi. A doua zi, acesta s-a prezentat la Poliţie şi a anunţat că şi-a ucis familia şi a trimis-o ”către o lume mai bună”.

Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile şi nu a contestat decizia judecătorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici