Troleibuzele liniilor 69 şi 85 circulă, luni seară, pe un traseu modificat

Troleibuzelor liniilor 69 şi 85 circulă, luni seară, pe un traseu modificat, de la Piaţa Pache Protopopescu ajungând la Stadionul Naţional, din cauza lucrărilor la reţeaua electrică din intersecţia Bulevardul Ferdinand cu Şoseaua Mihai Bravu.

692 afișări
Imaginea articolului Troleibuzele liniilor 69 şi 85 circulă, luni seară, pe un traseu modificat

Troleibuzele liniilor 69 şi 85 circulă, luni seară, pe un traseu modificat

Potrivit Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), în noaptea de luni spre marţi, între orele 22.00 şi 4.00, se întrerupe alimentarea cu energie electrică a reţelei de troleibuze, pentru executarea lucrărilor de modernizare a reţelei de contact din intersecţia Bulevardul Ferdinand cu Şoseaua Mihai Bravu.

Astfel, luni, de la ora 21.15, troleibuzele 69 şi 85 circulă, spre capătul de linie Baicului, pe un traseu modificat, de la Piaţa Pache Protopopescu (Izvorul Rece), pe Bulevardul Protopopescu, strada Matei Voievod, strada Vatra Luminoasă, Bulevardul Pierre de Coubertin, până la Stadionul Naţional.

Pentru preluarea călătorilor se înfiinţează linia navetă de autobuze 669, care circulă între Baicului şi Foişorul de Foc pe traseul Bulevardul Gării Obor, Bulevardul Ferdinand, strada Iancu Cavaler de Flondor, Bulevardul Pache Protopopescu, strada Traian, cu întoarcere prin Bulevardul Ferdinand. Abonamentele valabile pe liniile 69 şi 85 vor fi valabile şi pe linia navetă 669, precizează RATB.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici