Troleibuzele liniilor 70, 79 şi 92 circulă pe trasee modificate în weekend

Troleibuzele liniilor 70, 79 şi 92 circulă pe trasee modificate în weekend din cauza unor lucrări la reţeaua electrică de contract, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică a acestei reţele, anunţă Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB).

1157 afișări
Imaginea articolului Troleibuzele liniilor 70, 79 şi 92 circulă pe trasee modificate în weekend

Troleibuzele liniilor 70, 79 şi 92 circulă pe trasee modificate în weekend (Imagine: Mediafax Foto)

Astfel, liniile 70 şi 79 vor funcţiona pe trasee de bază de la "Vasile Pârvan", respectiv "Gara de Nord", până la intersecţie Bulevardul Pache Protopopescu/strada Matei Voievod, apoi pe un traseu modificat prin strada Matei Voievod, strada Vatra Luminoasă până la terminalul "Stadionul Naţional Lia Manoliu".

Linia 92 va funcţiona pe traseul de bază de la "Vasile Pârvan" până la intersecţia Bulevardul Pache Protopopescu/Bulevardul Ferdinand, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Ferdinand, Bulevardul Gării Obor până la terminalul "Baicului".

Pentru preluarea călătorilor din zonă se înfiinţează linia navetă de autobuze 670, care va funcţiona între Bulevardul Basarabia şi Foişorul de Foc, pe traseul strada Lucreţiu Pătrăşcanu, strada Baba Novac, strada Delea Nouă, strada Delea Veche, strada Popa Nan, Bulevardul Pache Protopopescu şi strada Traian. Abonamentele pentru liniile 70, 79 şi 92 vor fi valabile şi pe linia navetă 670.

De asemenea, liniile de autobuze 330 şi 335 vor funcţiona cu un parc suplimentar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici