Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centură va fi inaugurat miercuri

Noua linie de metrou Nicolae Grigorescu - Linia de Centură va fi inaugurată miercuri, 19 noiembrie, a declarat, vineri, ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, după un seminar pe tema transporturilor.

29 afișări
Imaginea articolului Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centură va fi inaugurat miercuri

Tronsonul de metrou Nicolae Grigorescu-Linia de Centură va fi inaugurat miercuri

Linia a intrat în teste de circulaţie la 1 noiembrie.

Construcţia tronsonului din Bucureşti a fost începută în 1989. Noua linie, cu o lungime de 4,75 kilometri, va avea patru staţii (Nicolae Grigorescu 2, 1 Decembrie, Policolor şi Linia de Centură).

Dată în folosinţă etapizat pe tronsoane începând cu anul 1979, reţeaua de metrou însumează 62,2 kilometri de cale dublă, structurată pe patru magistrale, 45 staţii şi trei depouri. Metroul transportă anual peste 140 milioane de pasageri, iar parcul de trenuri în circulaţie este alcătuit din mai mult de 370 de vagoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici