Trupa de lăutari a filmat videoclipul pe scena Teatrului Naţional din Iaşi ajutată de doi angajaţi

Anchetele de la Opera şi Teatrul Naţional Iaşi nu s-au încheiat, însă au fost găsiţi primii vinovaţi, filmarea videoclipului trupei de lăutari pe scena teatrului fiind posibilă cu ajutorul unui pompier şi a unui portar.

903 afișări
Imaginea articolului Trupa de lăutari a filmat videoclipul pe scena Teatrului Naţional din Iaşi ajutată de doi angajaţi

Trupa de lăutari a filmat videoclipul pe scena Teatrului Naţional din Iaşi ajutaţi de doi angajaţi (Imagine: Mediafax Arhiva Foto)

Înregistrarea a fost realizată la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, iar membrii trupei au intrat în teatru la miezul nopţii. "Cei din trupă au intrat în sala Operei şi a Teatrului pe 12 decembrie 2016, la ora 24.00, ajutaţi de doi angajaţi deja celebri, unul al Operei, unul al Teatrului, mai exact unul dintre portarii Operei şi unul dintre pompierii Teatrului Naţional, ambii într-o stare avansată de ebrietate. Au fost ajutaţi să intre şi să filmeze acea oroare. Nu ştiu dacă a fost o chestie de moment, cred că a fost un act premedidat, încă suntem în anchetă, oricum vinovaţii au fost descoperiţi. Eu datoria mi-am făcut-o. Nu am mai prelungit contractul de muncă acestui individ, urmează să vedem ce opinie vor avea şi cei de la Teatru, legată de pompierul care lucrează la ei", a declarat corespondentului MEDIAFAX Cosmin Marcovici, managerul interimar al Operei Naţionale Române Iaşi.

Anchetele de la Operă şi de la Teatrul Naţional din Iaşi au fost demarate după ce o trupă de lăutari de nuntă din Iaşi a promovat pe reţelele de socializare un videoclip filmat pe scena Teatrului Naţional din Iaşi. Imediat ce s-a aflat de filmare, clipul a dispărut de pe Youtube.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici