Trupul celui de-al doilea copil înecat la Eforie a fost găsit de salvamari

Trupul celui de-al doilea copil care a murit înecat, sâmbătă, la Eforie Sud, unde băiatul se afla în tabără, a fost găsit, luni, de către salvamari.

51 afișări
Imaginea articolului Trupul celui de-al doilea copil înecat la Eforie a fost găsit de salvamari

Trupul celui de-al doilea copil înecat la Eforie a fost găsit de salvamari (Montaj foto)

Copilul, Mirel Enache (14 ani), a fost găsit la mică distanţă de zona în care s-a înecat.

Potrivit şefului Direcţiei Judeţene pentru Tineret Constanţa, Cristina Brânzoi, părinţii copilului vor sosi în această seară la Constanţa pentru a-şi lua băiatul.

Adrian Roşu (13 ani) şi Mirel Enache (14 ani), din comuna ieşeană Ciorteşti, s-au înecat, sâmbătă, după ce au mers cu o profesoară pe o plajă neamenajată din Eforie Sus şi au ieşit în larg să înoate, alături de alţi trei copii.

Trupul lui Adrian Roşu a fost scos de către salvamari, sâmbătă, la câteva ore de la producerea incidentului, iar în noaptea de duminică spre luni sicriul cu trupul băiatului a fost dus în localitatea Ciorteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici