Trupul tinerei de 17 ani moartă în accidentul de tren va fi depus la o capelă din Focşani

Trupul tinerei de 17 ani din Focşani care a murit în urma accidentului de tren de la Valea Călugărească va fi depus, luni, la capela Bisericii "Sfântul Nicolae Stroe" din Focşani, unde familia şi prietenii îi vor putea aduce un ultim omagiu.

196 afișări
Imaginea articolului Trupul tinerei de 17 ani moartă în accidentul de tren va fi depus la o capelă din Focşani

Trupul tinerei de 17 ani moartă în accidentul de tren va fi depus la o capelă din Focşani

La Grupul Şcolar Agricol din Focşani, unde învăţa tânăra, colegii de clasă ai acesteia au aprins lumânări, luni dimineaţă, şi au pus flori pe banca în care stătea fata. De asemenea, pe bancă a fost aşezată o fotografie a tinerei.

Tânăra va fi înmormânată joi, la Focşani, a declarat Florin Iamandei, directorul Grupului Şcolar Agricol din Focşani.

Tânăra care şi-a pierdut viaţa în accidentul de tren produs la Valea Călugărească, Alexandra Cosmina Dimofte, avea 17 ani, era elevă în clasa a X-a la Grupul Şcolar Agricol din Focşani, iar sâmbătă după-amiază se întorcea de la Bucureşti, unde fusese la sora sa, studentă la Facultatea de Construcţii.

Tânăra, fiica unui angajat al Staţiei CFR Focşani, a murit pe loc, fiind străpunsă de o bucată din şina de cale ferată, care a intrat prin plafonul vagonului.

Acceleratul 1661, care circula pe ruta Bucureşti-Iaşi, a deraiat, sâmbătă după-amiază, la momentul intrării în halta Valea Călugărească, judeţul Prahova, după ce a trecut un macaz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici