Trupul unui copil care s-a înecat într-un baraj din judeţul Vaslui, găsit de scafandri

Trupul unui copil de 13 ani, care s-a înecat într-un baraj din judeţul Vaslui în timp ce înota cu pet-uri în jurul brâului, a fost găsit, luni seară, de către scafandrii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, după aproximativ trei ore de căutări, transmite corespondentul MEDIAFAX.

214 afișări
Imaginea articolului Trupul unui copil care s-a înecat într-un baraj din judeţul Vaslui, găsit de scafandri

Trupul unui copil care s-a înecat într-un baraj din judeţul Vaslui, găsit de scafandri

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, trupul băiatului a fost găsit pe fundul lacului de la Gârceni, la o adâncime de trei metri şi jumătate, la peste o sută de metri de mal, în zona indicată de către copiii care l-au văzut scufundându-se.

Scafandrii au dus cadavrul băiatului cu barca până la mal, de unde a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, pentru efectuarea necropsiei.

Băiatul de 13 ani s-a înecat, luni după-amiază, când înota în barajul de la Gârceni, după ce a hotărât să se răcorească în timp ce se afla cu vacile la păscut. Cu mai multe pet-uri legate în jurul brâului cu speranţa că va fi ţinut la suprafaţă, băiatul s-a depărtat la aproximativ o sută de metri de mal, moment în care s-a scufundat, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Ceilalţi copii aflaţi pe mal au fugit imediat în sat şi au anunţat pe tatăl unuia dintre aceştia, bărbatul sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor. ISU Vaslui a trimis la baraj un echipaj de scafandri, băiatul fiind găsit după aproximativ trei ore de căutări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici