Trustul Media Anima, unul dintre cele mai noi grupuri de presă independentă din România

Trustul Media Anima este unul dintre cele mai noi grupuri de presă independentă din România şi are misiunea de a oferi un conţinut personalizat de ştiri, informaţii şi publicitate plecând de la ideea că în jurul nostru, mai cu seamă în contextul în care ne aflăm, se desfăşoară o multitudine de evenimente cu o viteza ametitoare.

401 afișări
Imaginea articolului Trustul Media Anima, unul dintre cele mai noi grupuri de presă independentă din România

Cu o experienţă de 12 ani, Anima News – Agenţia de Ştiri a Trustului Media Anima, a luat fiinţă în Israel, din dorinţa unor jurnalişti determinaţi şi profesionişti, susţinuţi de o echipă de management orientată către dezvoltare, având ca obiectiv oferirea unui  conţinut de calitate, relevant şi adaptat la condiţiile actuale de piaţă.

Lansată din dorinţa de a acoperi informaţiile din Israel şi Orientul Mijlociu, Anima News este unica agenţie de ştiri online în limba română care acoperă zilnic necesitatea de ştiri, informaţii, analize şi comentarii din această zonă fierbinte a lumii.

Începând cu anul 2021, din dorinţa de a-şi extine domeniile de interes şi activitatea, în special pe cel mai important target al României şi anume diaspora românească, conducerea Anima News a decis înfiinţarea unui ONG românesc - Trustul Media Anima.

La ora actuală din Trust, în afară de Agenţia de ştiri Anima News, mai fac parte:

  •  Agenţia Dor de dor - Vocea Diasporei
  •  Diaspora culturală (debut - Vineri 16.04.2022) / diasporaculturală.com
  •  Radio Anima News
  •  TV Anima News

Emisiunile audio si video ale Trustului Media Anima pot fi vizionate pe site-ul Agenţiei de ştiri Anima News sau pe canalul de Youtube TV ANIMA.

Activităţile Trustului Media Anima se axează pe două direcţii clare:

1. Activitatea, problemele şi necesităţile diasporei româneşti, militând prin informaţii, analize şi comentarii în scris, audio şi video atât pentru drepturile românilor de pretutindeni, cât si a celor care s-au întors în ţară şi a familiilor lor.

2. Evenimentele, evoluţiile şi problemele din Israel şi Orientul Mijlociu

Trustul Media Anima nu se implică in viaţa politică din România, dar va reacţiona, informa, reflecta şi analiza toate deciziile, comentariile şi luările de poziţie care vor viza şi interfera cu interesele românilor din Diaspora şi ale familiilor lor din România.

Trustul Media Anima va reacţiona împotriva oricaror declaratii, tentative sau decizii, al caror scop este susţinerea şi promovarea extremismului, terorismului, antisemitismului şi nerespectarea drepturilor omului.

Secţiunile site-urilor sunt actualizate în timp real,  cu un conţinutul adaptat condiţiilor de piaţă bazat pe: încredere, acurateţe, obiectivitate, exhaustivitate, rapiditate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici