Tudorel Toader: Am început procesul de evaluare a celor patru coduri. Analizăm propunerile primite

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat joi că a început un proces de evaluare a celor patru coduri - Civil, Procedură Civilă, Penal şi Procedură Penală -, după ce a primit mai multe propuneri de modificare a acestor acte normative din partea juriştilor.

307 afișări
Imaginea articolului Tudorel Toader: Am început procesul de evaluare a celor patru coduri. Analizăm propunerile primite

Tudorel Toader: Am început procesul de evaluare a celor patru coduri. Analizăm propunerile primite

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, joi, la conferinţa Uniunii Profesiilor Liberale din România, că s-a început deja procesul de evaluare a Codurilor Civil, Procedură Civilă, Penal şi Procedură Penală şi că urmează să fie analizate propunerile de modificare, primite din partea juriştilor, după care se va da forma unui proiect.

„Începând de ieri (miercuri - n.r.) am început un proces de evaluare a celor patru coduri - Codul Civil, Procedură Civilă, Penal, Procedură Penală. Din aprilie am distribuit către dumneavoastră, către CSM, către Înalta Curte, către facultăţile de Drept, către profesorii şi cei care au făcut parte din comisiile de elaborare a codurilor, am trimis solicitări de propuneri pentru modificare. Avem un teanc cu mii de pagini de propuneri. Le-a repartizat pe patru colective, pe cele patru coduri. Începem să facem o filtrare a propunerilor ca să dăm forma unui proiect de lege de modificare a celor patru coduri”, a declarat ministrul Tudorel Toader.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici