Tulpina Covid-19 vietnameză. Ministrul Sănătăţii din ţara asiatică spune că noua variantă e mai transmisibilă

  • O nouă tulpină de COVID-19 a fost detectată în Vietnam.
  • Un hibrid de tulpină indiană şi britanică a fost descoperit în Vietnam.
  • 3.500 de persoane au fost infectate în 31 din cele 63 de oraşe.
  • Ministrul vietnamez al Sănătăţii spune că noua variantă e mai transmisibilă.
1094 afișări
Imaginea articolului Tulpina Covid-19 vietnameză. Ministrul Sănătăţii din ţara asiatică spune că noua variantă e mai transmisibilă

Tulpina Covid-19 vietnameză. Ministrul Sănătăţii din ţara asiatică spune că noua variantă e mai transmisibilă

O nouă tulpină de COVID-19 a fost detectată în Vitnam. Este vorba despre un hibrid de tulpină indiană şi britanică. Anunţul a fost făcut de ministrul vitnamez al Sănătăţii.

Din primele informaţii, pare să fie o tulpină destul de periculoasă. Din secvenţierile acestei noi variante s-a observat că ea este mult mai transmisibilă decât cele pe care le cunoaştem în momentul de faţă. În plus, ministrul vietnamez al Sănătăţii, spune că într-o perioadă foarte scurtă de timp, au apărut foarte multe cazuri noi în zone diferite.

Peste 3.500 de persoane au fost infectate în 31 din cele 63 de oraşe ale ţării, de la sfârşitul lunii aprilie şi până acum. Ceea ce reprezintă peste jumătate din totalul infecţiilor din ţară.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici