Video Tunisiencele internate la Arad au urme de ace de seringă pe braţe (VIDEO)

Muncitoarele din Tunisia cazate la Moneasa au urme de ace de seringă pe braţe, medicii de la Spitalului Judeţean Arad neexcluzând posibilitatea ca acestea să se fi drogat.

2 afișări

Mai multe dintre cele 11 tunisience de la Moneasa care au ajuns, duminică, la Spitalul Judeţean Arad cu simptome de intoxicaţie, au pe abdomen şi braţe urme de înţepături, posibil de la ace de seringă. Acestea nu au fost cooperante cu medicii privind depistarea naturii intoxicaţiei, au declarat surse medicale din cadrul spitalului.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad a informat, duminică la prânz, că şapte femei s-au intoxicat la Moneasa, dintre care una în vârstă de 25 de ani a murit în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar şase au fost internate la Spitalul Judeţean Arad.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Camelia Tuduce, a declarat că, în cursul dimineţii de duminică, o echipă de criminalişti s-a deplasat la un hotel din Moneasa, unde a fost găsit în cameră cadavrul unei tunisience.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici