Turismul face rezervare la vaccin

  • Industria hotelieră a pierdut circa 1 mld. de euro din cifra de afaceri în 2020.
  • Ionuţ Lificiu este antreprenor şi are o vilă în Predeal.
  • Ionuţ a avut cu 70% mai puţine rezervări în 2020.
432 afișări
Imaginea articolului Turismul face rezervare la vaccin

Turismul face rezervare la vaccin

Turismul abia mai respiră. Are nevoie de vaccin ca de aer. Ionuţ Lificiu, cu un business în această industrie, are o vilă în Predeal. În 2020, cererea din partea clienţilor a scăzut cu 70%, iar rezervările au început să fie făcute de pe o zi pe alta, nu cu luni înainte, ca în anii trecuţi. 
 
„Vaccinarea e cea mai bună măsură de a ne proteja pe noi şi pe cei din jur şi de a ne stopa această pandemie care ne afectează atât pe plan personal, pentru siguranţa familiei, a rudelor, a părinţilor care sunt amândoi în grupa de risc. A posibilităţii de deplasare, de a putea face un concediu în condiţii normale. Pare a fi singura soluţie viabilă de a reporni economia. Având un personal destul de redus am avut destul timp de a discuta cu fiecare dintre ei. Pot spune că toţi sunt pro vaccinare”, a declarat Ionuţ Lifciu, proprietar vilă.
 
Dorel este unul dintre angajaţii lui Ionuţ şi spune că va sta cu teamă dacă va avea colegi nevaccinaţi. „O să ne vaccinăm, dar nu ştiu când. Colegii s-au vaccinat şi antigripal”, a spus acesta.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici