Turist din Sibiu, rătăcit în Defileul Jiului, în drum spre Mănăstirea Lainici, salvat de pompieri

Un bărbat în vârstă de 62, din Sibiu, a fost salvat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, de pompieri, după ce s-a rătăcit în Defileul Jiului. Acesta a călătorit cu trenul pentru a ajunge la Mănăstirea Lainici şi a coborât în altă staţie, fiind găsit după două ore de căutări, transmite corespondentul

597 afișări
Imaginea articolului Turist din Sibiu, rătăcit în Defileul Jiului, în drum spre Mănăstirea Lainici, salvat de pompieri

Turist din Sibiu, rătăcit în Defileul Jiului, în drum spre Mănăstirea Lainici, salvat de pompieri

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, Florin Chisim, pompierii au fost sesizaţi, vineri, în jurul orei 21.30, de către bărbatul de 62 de ani, care a anunţat că a coborât mai devreme din tren şi s-a rătăcit în zona Lainici.

"ISU Gorj a fost alertat pe numărul unic pentru apeluri de urgenţe 112, de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, din oraşul Sibiu, care semnala faptul că este rătăcit în zona Lainici. Bărbatul călătorea cu trenul spre Mănăstirea Lainici, trenul a oprit pentru câteva momente înainte să ajungă în gară, iar bărbatul a coborât crezând că a ajuns", a spus, Chisim.

Un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenţie Bumbeşti-Jiu l-a găsit pe sibian după aproximativ două ore de căutari.

Intervenţia a fost dificilă, având în vedere că era întuneric, iar bărbatul a rămas fără baterie la telefonul mobil.

Turistul din Sibiu a fost condus de pompieri la Mănăstirea Lainici, unde intenţiona să ajungă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici