Turiştii români nu vor mai avea nevoie de vize pentru a vizita Israelul

O comisie a Parlamentului israelian a anulat, miercuri, prevederile privind necesitatea eliberării de vize de intrare în Israel pentru turiştii din România, transmite RRA.

10 afișări
Imaginea articolului Turiştii români nu vor mai avea nevoie de vize pentru a vizita Israelul

Turiştii români nu vor mai avea nevoie de vize pentru a vizita Israelul

Măsura a fost adoptată de Comisia israeliană pentru afaceri interne şi protecţia mediului înconjurător, la solicitarea Ministerului israelian de Interne şi cu sprijinul de Ministerul de Externe.

Decizia a fost luată după ce România a aderat la Uniunea Europeană, ai cărei cetăţeni nu au nevoie de viză pentru a vizita Israelul.

Conform unor surse din cadrul Ambasadei României de la Tel Aviv, citate de corespondentul RRA, procedura legală din Israel prevede publicarea deciziei în Monitorul Oficial şi un termen de graţie de trei luni de la data publicării până la punerea efectivă în aplicare, existând posibilitatea ca acest termen sa fie redus.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici