Ucrainean surprins de radar cu viteza de 203 km/oră pe Autostradă, în judeţul Alba

Un şofer ucrainean a fost surprins de aparatul radar circulând pe Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea - Deva, în zona judeţului Alba, cu viteza de 203 kilometri pe oră, informează Poliţia Sibiu.

1152 afișări
Imaginea articolului Ucrainean surprins de radar cu viteza de 203 km/oră pe Autostradă, în judeţul Alba

Potrivit Poliţiei Sibiu, cea mai mare viteză înregistrată de dispozitivele radar în perioada weekendului a fost cea de 203 km/oră. Viteza a fost înregistrată sâmbătă, la orele prânzului, în cazul unei maşini conduse de un şofer în vârstă de 63 de ani. Acesta, cetăţean ucrainean, conducea maşina pe autostrada A1, pe sensul Sibiu – Deva, în afara municipiului Sebeş, judeţul Alba.

În aceeaşi perioadă a fost surprins circulând cu viteza de 198 km/oră un şofer în vârstă de 34 de ani, din judeţul Alba.

Pe lângă sancţiunile contravenţionale, a fost aplicată şi măsura complementară de reţinere a permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

„Pentru creşterea gradului de siguranţă în trafic, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A1 Râmnicu Vâlcea – Deva vor continua acţiunile de prevenire şi combatere a încălcării normelor rutiere”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici