Udrea: Conducerea administrativă a spitalului Giuleşti ar fi trebuit demisă

Preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti, Elena Udrea, consideră că "până la această oră" conducerea administrativă a spitalului Giuleşti ar fi trebuit să fie demisă.

22 afișări
Imaginea articolului Udrea: Conducerea administrativă a spitalului Giuleşti ar fi trebuit demisă

Udrea: Conducerea administrativă a spitalului Giuleşti ar fi trebuit demisă (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ar trebui să vedem exact a cui e responsabilitatea. Constat că se vorbeşte de o vină colectivă. Până la această oră conducerea adminsitrativă a spitalului ar fi trebuit să fie demisă şi mai cred că era necesar ca în aceste zile în Bucureşti să se afle primarul general", a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, Udrea.

Ea a făcut aceste precizări după o şedinţă a organizaţiei PDL Bucureşti.

Udrea a declarat că i-a solicitat primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat în vacanţă, să convoace de urgenţă o şedinţă a CGMB pentru a se aloca fonduri din redistribuirea bugetului municipiului Bucureşti pentru reabilitarea Spitalului Giuleşti.

Întrebată ce se va face în cazul în care primarul general Sorin Oprescu ar refuza convocarea unei şedinţe a Consiliului General, Elena Udrea a spus: "Noi sperăm să nu refuze. Vom vedea atunci dacă nu vom iniţia o sedinţă extraordinar de Consiliului General, care are altă procedură de iniţiere".

Cinci bebeluşi au murit şi alţi şase sunt răniţi grav în urma incendiului care a avut loc luni, la Maternitatea Giuleşti din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici