Udrea: L-am chemat pe Oprescu din vacanţă, CGMB să aloce bani pentru reabilitarea Spitalului Giuleşti

Liderul PDL Elena Udrea a declarat, joi, că i-a solicitat primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, aflat în vacanţă, să convoace de urgenţă o şedinţă a CGMB pentru a se aloca fonduri din redistribuirea bugetului municipiului Bucureşti pentru reabilitarea Spitalului Giuleşti.

26 afișări
Imaginea articolului Udrea: L-am chemat pe Oprescu din vacanţă, CGMB să aloce bani pentru reabilitarea Spitalului Giuleşti

Udrea: L-am chemat pe Oprescu din vacanţă, CGMB să aloce bani pentru reabilitarea Spitalului Giuleşti (Imagine: Cirpian Sterian/Mediafax Foto)

Preşedintele interimar al organizaţiei PDL Bucureşti a arătat că împreună cu consilierii generali PDL din Municipiul Bucureşti a decis să ceară consitituirea unei comisii de anchetă şi verificare a Direcţiei Sanitare a municipiului Bucureşti precum şi a celor 21 de spitale care de un an de zile au fost trecute în administrarea Primăriei Capitalei.

"Am decis să-l convocăm pe domnul primar general de urgenţă, să-l chemăm din vacanţă, îi solicităm convocarea unei şedinţe de îndată, în care să se aloce fonduri din restribuirea de la bugetul municipiului Bucureşti şi să se redistribuie fonduri Spitalului Giuleşti pentru a putea fi reabilitat", a spus Udrea.

Ea a arătat că şedinţa Consiliului General poate fi convocată doar de primarul general şi că ar dori ca această şedinţă să aibă ca subiect pe ordinea de zi constituirea comisiei de anchetă.

În opinia Elenei Udrea este imperios necesar să poată fi verificată starea celor 21 de spitale trecute în administrarea Primăriei Generale.

Elena Udrea a vorbit despre subiectul legat de maternitatea Giuleşti, precizând că vrea să transmită condoleanţe familiilor care trec "prin această tragedie".

Cinci bebeluşi au murit şi alţi şase sunt răniţi grav în urma incendiului care a avut loc luni, la Maternitatea Giuleşti din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici