Udrea: Ne gândim la construirea unui teren de golf la Snagov

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, că s-a gândit la construirea unui teren de golf lângă Capitală, menţionând că există deschidere din partea Primăriei Snagov să pună la dispoziţia acestui proiect terenul.

61 afișări
Imaginea articolului Udrea: Ne gândim la construirea unui teren de golf la Snagov

Udrea: Ne gândim la construirea unui teren de golf la Snagov (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este doar o idee, pe care am avut-o pornind de la faptul că foarte mulţi iubitori de golf preferă să meargă în Ungaria şi Bulgaria să facă turism acolo", a explicat Elena Udrea, după ce a fost prezentă la comisiile parlamentare de administraţie, care au avizat bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului pe anul 2010.

Udrea le-a vorbit şi parlamentarilor din comisiile de administraţie despre ideea construirii unui teren de golf lângă Capitală, arătând că această iniţiativă este un proiect care nu a fost însă inclus în proiectul bugetului de stat.

"Este un proiect. Ca să putem începe să demarăm acest proiect trebuie pe de o parte finanţare şi să zicem că am găsi în bugetul ministerului, dar ne-am gândit că poate reuşim să implementăm parteneriatul public-privat în România şi, poate, proiectul acesta se poate face într-un parteneriat între autoritatea publică locală şi un dezvoltator. Bulgarii au reuşit să aibă, înţeleg, vreo 13 terenuri de golf, aşa cum reuşesc să facă şi turism montan şi turism balnear, poate reuşim şi noi", a explicat Elena Udrea, care a apreciat că proiectul ar putea costa câteva milioane de euro.

Udrea a mai spus că se gândeşte la această iniţiativă privind construirea unui teren de golf şi va vedea dacă va reuşi să o pună în practică.

"Este o iniţiativă la care ne gândim, vom vedea dacă vom reuşi chiar să o punem în practică. Cert este că avem disponibilitae, avem deschidere din partea Autorităţii publice locale, din partea Primăriei Snagov, să pună la dispoziţia acestui proiect terenul", a precizat ziariştilor Elena Udrea.

Ea a fost întrebată dacă practică acest sport. "Eu nu joc golf", a fost răspunsul ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici