Udrea: Peste 1 milion de români primesc ilegal pensii şi ajutoare. Altfel ar fi bani de pensii decente

Peste un milion de români beneficiază ilegal de pensii şi ajutoare sociale, iar dacă aceştia nu ar primi bani ar fi fonduri suficiente pentru a asigura "pensii decente", apreciază ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea.

1049 afișări
Imaginea articolului Udrea: Peste 1 milion de români primesc ilegal pensii şi ajutoare. Altfel ar fi bani de pensii decente

Udrea: Peste 1 milion de români primesc ilegal pensii şi ajutoare. Altfel ar fi bani de pensii decente (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax foto)

"Avem peste un milion de oameni care în ţara asta iau pensii şi ajutoare sociale fără să aibă dreptul, şi tuturor ne-a plăcut să facem lucrul acesta. Şi cei care au luat banii, şi cei care au dat posibilitatea în mod ilegal ca aceste persoane să obţină acte de pensii şi ajutoare sociale, şi astăzi suntem supăraţi", a spus Udrea într-o conferinţă de presă.

Ea a continuat apreciind că fără aceste plăţi ar rămâne fonduri suficiente care să permită asigurarea unor "pensii decente".

"(Pensiile, n.r.) nu sunt corecte pentru că în 20 de ani au ajuns să profite de sistem peste un milion de oameni care nu aveau dreptul să primească aceşti bani. Când oamenii aceştia nu vor mai primi bani, vor fi destul de mulţi bani să primească o pensie decentă cei care cu adevărat au muncit şi au dreptul la pensie", a mai spus ministrul, la conferinţa privind un contract de finanţare pentru modernizarea parcului Drumul Taberei (Moghioroş) din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici