Udrea renunţă să cumpere maşină de serviciu

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, duminică, în timpul unei vizite în Parcul Moghioroş din Bucureşti, că instituţia pe care o conduce nu va mai achiziţiona un autoturism destinat utilizării de către ministrul de resort.

22 afișări
Imaginea articolului Udrea renunţă să cumpere maşină de serviciu

Udrea renunţă să cumpere maşină de serviciu (Imagine: Mediafax Foto)

"Eu nu am vrut să obţin o funcţie pentru a avea maşină şi telefon mobil. Renunţ să cumpăr maşină pentru ministru", a afirmat Udrea.

Ea a spus că ar putea folosi în interes de serviciu maşina personală, însă protocolul funcţiei nu îi permite.

"Vom achiziţiona maşini pentru inspectori şi vom încerca să fie din cele mai ieftine, dar maşina pentru ministru nu va mai fi cumpărată. O să solicit altor ministere să îmi pună gratis la dispoziţie o maşină de-a lor, ca să mă pot deplasa", a spus Udrea.

Totodată, ea a adăugat că ministerul pe care îl conduce va face reduceri din salariile angajaţilor.

"Nu am reuşit încă să facem toate angajările, şi o parte din suma cu care vom reduce bugetul va fi tăiată din locurile neocupate", a mai spus oficialul.

Cu ocazia Paştelui catolic, Udrea a împărţit calendare, flori şi ciocolate persoanelor prezente în Parcul Moghioroş, împreună cu Elena Băsescu, fiica cea mică a şefului statului.

Udrea a declarat, vineri, că maşina pe care o foloseşte în interes de serviciu, un Audi A6 închiriat de la RAAPPS, este nesigură şi îi pune viaţa în pericol, din cauza defecţiunilor repetate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici