Udrea: Societatea civilă să se întrebe dacă e normal ca Coldea să influenţeze justiţia

Deputatul Elena Udrea a declarat, luni, că ”societatea civilă ar trebui să se întrebe dacă este normal” ca ”un om”, Florian Coldea, ”care ştie exact bubele fiecăruia din cap din Parlamentul României” să influenţeze activitatea justiţiei.

258 afișări
Imaginea articolului Udrea: Societatea civilă să se întrebe dacă e normal ca Coldea să influenţeze justiţia

Elena Udrea (Imagine: Dragos Savu/ Mediafax Foto)

”Mă întreb cum de societatea civilă nu vrea să verifice dacă o putere ocultă, un om, nu vorbesc despre Serviciul Român de Informaţii aşa cum încearcă unii să spună pentru a decredibiliza acuzaţiile mele, vorbesc despre un om care deţine secretele tuturor şi care conduce temporar acest serviciu în acest moment. Cred că societatea civilă ar trebui să se întrebe dacă este normal ca o putere ocultă să influenţeze activitatea instituţiilor democratice ale statului român, dacă un om care ştie exact bubele fiecăruia din cap din Parlamentul României, ale politicienilor, este normal să influenţeze activitatea justiţiei”, a spus Udrea.

Ea a vorbit şi despre judecătorul Toni Greblă.

”Vedem cu toţii cum un judecător, despre care sunt convinsă că se ştia că are o problemă penală, domnul judecător Greblă de la Curtea Constituţională, pentru că nu a acţionat aşa cum s-a dorit, a fost chemat la DNA a doua zi. Cred că societatea civilă ar trebui să fie cea care să apere democraţia şi statul de drept şi nu să îngenuncheze înfricoşată în faţa cuiva care temporar conduce un serviciu de informaţii şi are în mână secretele tuturor”, a adăugat Udrea.

Udrea făcut aceste declaraţii la Palatul Parlamentului, după care a refuzat să răspundă la întrebările ziariştilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici