Udrea vrea să îşi angajeze consilieri din fiecare zonă turistică

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Sfântu Gheorghe, că vrea să îşi angajeze un consilier personal din zona Covasna-Harghita, cum de altfel vrea să angajeze câte un consilier din fiecare zonă turistică a ţării.

23 afișări
Imaginea articolului Udrea vrea să îşi angajeze consilieri din fiecare zonă turistică

Udrea vrea să îşi angajeze consilieri din fiecare zonă turistică (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Am luat hotărârea de a angaja câte un consilier personal din fiecare zonă turistică a ţării, gândindu-mă că va fi mult mai uşor să coordonez programele de dezvoltare sau de promovare pe fiecare zonă, dacă am pe cineva de acolo. Din Bucovina, chiar zilele trecute, am reuşit să iau pe cineva", a spus Udrea, citată de corespondentul MEDIAFAX.

Elena Udrea a adăugat că, ajungând acum în Harghita şi Covasna, şi-a dat seama că angajarea unui consilier şi din această "zonă turistică extraordinară" este obligatorie.

Ministrul Turismului a vizitat, joi şi vineri, judeţele Harghita şi Covasna pentru a vedea staţiunile Tuşnad, Balvanyos şi Covasna şi pentru a discuta cu autorităţile locale despre dezvoltarea turismului în zonă, şi a anunţat că ministerul pe care îl conduce poate finanţa acum patru proiecte pentru cele două judeţe, pentru care există deja studiile de fezabilitate, precum şi fonduri.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici