Ultima nebunie a Moscovei. Propagandistul lui Putin, la TV: cele 4 poduri germane pe care le vom distruge!

Posibilitatea ca Germania să ofere rachete Taurus pentru Ucraina i-a scos din vizuină pe oamenii care susţin cauza Kremlinului la televiziunea de stat.

4081 afișări
Imaginea articolului Ultima nebunie a Moscovei. Propagandistul lui Putin, la TV: cele 4 poduri germane pe care le vom distruge!

Ultima nebunie a Moscovei. Propagandistul lui Putin, la emisiunea TV: iată cele 4 poduri germane pe care le vom distruge ca răzbunare

Televiziunea de stat rusă continuă propaganda în favoarea politicii agresive pe care o duce Putin. De data aceasta, nu renumita Simonyan, ci un alt propagandist, Dmitri Kiselev, scoate flăcări pe gură.

Prezentatorul de la canalul V Rossiya 1, în emisiunea Vesti Nedeli - de duminică seară, a enumerat patru poduri din Germania pe care Rusia le-ar putea distruge, ca răzbunare pentru un atac asupra podului din Crimeea.

A fost modul lui de a comenta interceptarea telefonică dintre ofiţerii superiori ai Bundeswehr-ului, dialog publicat vineri. Kiselev a fost foarte precis: „Imaginile podurilor din Germania nu-mi vin în minte. În această ţară destul de îngustă, nu există unele atât de lungi precum Podul Crimeea”, a explicat.

Prin urmare, pentru a ajunge la aceeaşi suprafaţă ca şi podul din Crimeea, trebuie înmulţite ţintele: „Va trebui să fim atenţi la celelalte poduri din Germania, pentru a obţine daune de represalii în metri liniari. Va fi păcat, dar ce să faci? Lor nu le pare rău pentru podul nostru din Crimeea”.

La un moment dat, în direct, omul regimului a enumerat patru poduri germane care ar putea face obiectul represaliilor ruseşti: podul de cale ferată Hohenzollern din Köln, podurile Fährmannsund şi Rügen din nordul Germaniei, care ajung în Fehmarn şi la Rügen, precu, şi podul de peste apă Magdeburg, la 150 de kilometri de Berlin, care uneşte două canale de pe Elba.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici