ULTIMA ORĂ: Un avion cu peste 130 de pasageri la bord, direcţionat de la Suceava spre Iaşi, din cauza ceţii

Aeronava Bologna – Suceava, cu 131 de pasageri la bord, nu a putut ateriza, sâmbătă, pe aeroportul din Salcea, judeţul Suceava, din cauza ceţii, cursa fiind direcţionată spre Iaşi. Alţi 164 de oameni, care aşteptau îmbarcarea spre Bologna, pot amâna zborul sau să ceară banii înapoi pe bilet.

1918 afișări
Imaginea articolului ULTIMA ORĂ: Un avion cu peste 130 de pasageri la bord, direcţionat de la Suceava spre Iaşi, din cauza ceţii

ULTIMA ORĂ: Un avion cu peste 130 de pasageri la bord, direcţionat de la Suceava spre Iaşi, din cauza ceţii

Conform directorului aeroportului Ştefan cel Mare, Ioan Măriuţa, în aeronavă se aflau 131 de pasageri. Alte 164 de persoane aşteptau să se îmbarce în avionul care nu a mai ajuns la Suceava, cu destinaţia Bologna.

Aceştia pot fie să îşi amâne zborurile şi să plece cu alte aeronave, fie să ceară banii de pe bilete înapoi.

"Este ceaţă foarte densă, vizibilitatea redusă, sub 50 de metri şi din acest motiv s-a aterizat la Iaşi. În aeronavă se aflau 131 de persoane. Următorul zbor urmează să ajungă diseară, la ora 21.00 de la Luton (Londra), însă nu ştim ce se va întâmpla cu acesta. Aşteptăm să vedem cum evoluează vremea. Deocamdată suntem pe avertizare cod galben de ceaţă", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, directorul aeroportului Ştefan cel Mare, Ioan Măriuţa.

Din cauza vremii şi vineri au existat probleme, alte două aeronave, cea de la Londra şi cea de la Milano-Bergamo aterizând la Iaşi.

Judeţul Suceava este sub avertizare cod galben de ceaţă până sâmbătă, la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici