Ultimul bebeluş cu SHU va fi externat de la Spitalul „Marie Curie”

Ultimul bebeluş cu sindrom hemolitic- uremic (SHU), internat pe secţia Terapie Intensivă de la Spitalul „Marie Curie” din Capitala, va fi externat marţi, a declarat pentru MEDIAFAX şefa secţiei de Nefrologie, Mihaela Bălgrădean.

262 afișări
Imaginea articolului Ultimul bebeluş cu SHU va fi externat de la Spitalul „Marie Curie”

Ultimul bebeluş cu SHU va fi externat de la Spitalul „Marie Curie” (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Ultimul bebeluş care suferea de sindrom hemolitic-uremic (SHU), fiind internat pe secţia Terapie Intensivă de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală în ultimele săptămâni, va fi externat marţi, a declarat pentru MEDIAFAX şefa Secţiei de Nefrologiea spitalului, Mihaela Bălgrădean.

Este vorba de fetiţa de la Braşov, care a fost deconectată sâmbătă de la aparatele care-i asigurau dializa.

Ministrul Sănătaţii Patriciu Achimaş+ Cadariu a vizitat marţi dimineaţa ultimul copil cu sindrom hemolitic uremic (SHU) internat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Marie Curie”. “Mulţumesc cadrelor medicale de la Spitalul Marie Curie pentru profesionalismul de care au dat dovadă. Sper că am învăţat cu toţii ceva din această experienţă”, a declarat ministrul Cadariu după vizita sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici