Video Un acoperiş al unui centru comercial din Drobeta Turnu Severin s-a prăbuşit

Un acoperiş al unui centru comercial din DrobetaTurnu Severin s-a prăbuşit, duminică, o singură persoană fiin prinsă sub dărâmături şi rănită.

2 afișări

Şeful ISU Mehedinţi Ion Vintilă a declarat că un acoperiş al centrului comercial Dunărea din Drobeta Turnu Severin s-a prăbuşit duminică, în jurul orei 12.00, din cauza greutăţii zăpezii, o singură persoană fiind prinsă sub dărâmături şi rănită. Este vorba de o femeie care a suferit răni la un picior şi care a fost transportată la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin.

Potrivit medicului de pe Ambulanţă, Dumbrăvica Florescu, femeia este în afara oricărui pericol.

Potrivit şefului ISU Mehedinţi, acoperişul s-a prăbuşit pe o lungime de 20 de metri şi pe doi metri lungime. Au fost afectate aproximativ zece tonete cu marfă.

Trei autospeciale de la ISU Mehedinţi şi una de la descarcerare au ajuns imediat la faţa locului şi lucrează pentru degajarea acoperişului prăbuşit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici