Un adăpost improvizat pentru câini a fost desfiinţat de poliţiştii din Târgu Lăpuş. Patrupezii erau ţinuţi în captivitate, în condiţii improprii

  • Un adăpost improvizat pentru câini a fost desfiinţat de poliţiştii din Târgu Lăpuş.
  • Agenţii au fost sesizaţi de membrii unei asociaţii, iar animalele aflate în interior au fost duse la adăpostul Primăriei Baia Mare.
141 afișări
Imaginea articolului Un adăpost improvizat pentru câini a fost desfiinţat de poliţiştii din Târgu Lăpuş. Patrupezii erau ţinuţi în captivitate, în condiţii improprii

Un adăpost improvizat pentru câini a fost desfiinţat de poliţiştii din Târgu Lăpuş

Acţiunea poliţiştilor a avut loc luni şi s-a desfăşurat în urma unei sesizări primite din partea unei organizaţii neguvernamentale.

Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor din cadrul I.P.J. Maramureş, împreună cu poliţişti de la Poliţia oraşului Târgu Lăpuş şi reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, au mers într-un loc din Târgu Lăpuş, unde exista un adăpost improvizat.

În interior erau ţinuţi în captivitate, în condiţii improprii, mai mulţi câini. 12 animale au fost luate şi duse într-un adăpost administrat de Primăria municipiului Baia Mare, iar spaţiul a fost dezafectat.

Din primele cercetări a reieşit că animalele nu aveau stăpân şi că ar fi fost ridicate din oraşul Târgu Lăpuş. Cercetările continuă, urmând ca, la finalizarea lor, să fie dispuse măsuri legale, precizează poliţiştii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici