Un adolescent dat în urmărie internaţională a fost descoperit într-o maşină din Bucureşti

Un adolescent dat în urmărie internaţională de autorităţile judiciare din Germania a fost descoperit într-o maşină din Bucureşti.

846 afișări
Imaginea articolului Un adolescent dat în urmărie internaţională a fost descoperit într-o maşină din Bucureşti

Un adolescent dat în urmărie internaţională a fost descoperit într-o maşină din Bucureşti

În noaptea de luni spre marţi, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 20 Poliţie au oprit un autoturism care circula pe o stradă din Sectorul 6. Poliţiştii au aflat că pasagerul, un adolescent de 16 ani, este urmărit internaţional.

„Astfel, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că pasagerul aflat în maşină, un tânăr în vârstă de 16 ani, figura ca fiind urmărit internaţional, împotriva acestuia fiind emis de către autorităţile judiciare din Germania, la data de 14 septembrie 2023, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni pe teritoriul altui stat. Cel în cauză a fost preluat de către Serviciul Investigaţii Criminale şi a fost audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, împotriva acestuia fiind emisă o ordonanţă de reţinere”, au anunţat anchetatorii.

Ulterior, tânărul a fost dus într-un centru de reţinere din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici