Un alt martor la agresarea poliţistului din Târgovişte, dus la Parchet pentru audieri

Un alt membru al grupării "Ghenosu" care ar fi fost de faţă când Daniel Uţă l-a lovit pe poliţistul din Târgovişte a fost ridicat de poliţişti şi va fi audiat la Parchetul Tribunalului Dâmboviţa, în calitate de martor, au declarat, luni după-amiază, pentru MEDIAFAX surse judiciare.

249 afișări
Imaginea articolului Un alt martor la agresarea poliţistului din Târgovişte, dus la Parchet pentru audieri

Un alt martor la agresarea poliţistului din Târgovişte, dus la Parchet pentru audieri (Imagine: Viorel Dudau/Arhiva Mediafax Foto)

Anchetatorii l-au ridicat pe bărbat de pe o stradă din Târgovişte şi urmează să îl audieze în cazul agresării poliţistului de la IPJ Dâmboviţa Codruţ Oprea.

Sursele citate au precizat că este vorba de Vasile Roman, zis "Purice", care ar face parte din gruparea "Ghenosu, el fiind unul din cei doi bărbaţi care erau cu Daniel Uţă când acesta l-a lovit pe poliţistul Codruţ Oprea.

Daniel Uţă, reţinut după ce l-a lovit în cap, într-un local din Târgovişte, pe poliţistul Codruţ Oprea, care în urma incidentului a ajuns în comă la spital, a fost arestat preventiv de Tribunalul Dâmboviţa, luni după-amiază, pentru 29 de zile, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici