Un ANGAJAT de la Penitenciarul Poarta Albă a fost găsit spânzurat, primele date indicând sinuciderea

Un inspector asistent social la Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa a fost găsit, joi seara, spânzurat la domiciliul său, cazul fiind acum cercetat sub coordonarea procurorilor. Primele indicii arată că ar fi vorba despre o sinucidere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2338 afișări
Imaginea articolului Un ANGAJAT de la Penitenciarul Poarta Albă a fost găsit spânzurat, primele date indicând sinuciderea

Un angajat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost găsit spânzurat, primele date indicând sinuciderea (Imagine: Thomas Campean/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, inspector asistent social la Penitenciarul Poarta Albă, a fost găsit spânzurat joi seara, de către soţie.

Aceasta se întorsese acasă de la serviciu şi a descoperit trupul soţului spânzurat cu un cordon din material textil, pe care îl legase de ţeava de la gaze în holul locuinţei.

La faţa locului a ajuns un echipaj de Criminalistică al Poliţiei Judeţene, trupul bărbatului fiind preluat şi transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

Pe trupul bărbatului nu existau urme aparente de violenţă, astfel încât anchetatorii au ca primă versiune sinuciderea, dar în acest moment nu exclud nicio altă variantă.

Colegii bărbatului de la Penitenciarul Poarta Albă s-au declarat şocaţi la aflarea veştii. Ei au declarat că nu ştiau ca bărbatul să aibă probleme deosebite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici