Un autobuz din Oradea a luat foc în timp ce transporta călători

Un autobuz din Oradea a luat foc joi dimineaţă în timp ce transporta călători. Toţi pasagerii şi şoferul au reuşit să coboare, iar incendiul a fost stins de pompieri.

158 afișări
Imaginea articolului Un autobuz din Oradea a luat foc în timp ce transporta călători

Un autobuz din Oradea a luat foc în timp ce transporta călători

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bihor, incendiul a izbucnit într-un autobuz care circula pe şoseaua Borşului din Oradea.

În interior se aflau şoferul şi 10 pasageri. Nu au existat persoane rănite, au precizat autorităţile.

„Apelul prin care s-a semnalat producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Crişana al judeţului Bihor, în jurul orei 06.25, la faţa locului fiind mobilizate imediat, două echipaje din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Oradea, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi ambulanţa SMURD a subunităţii. În momentul sesizării incendiului, şoferul a oprit autobuzul, toate cele 11 persoane autoevacuându-se la timp, din autovehicul”, au anunţat reprezentanţii ISU.

Pompierii au localizat şi lichidat rapid incendiul, reuşind să împiedice propagarea acestuia la întregul autobuz. Au ars materiale combustibile din compartimentul motor şi stopul din stânga spate, au precizat pompierii. Cauza probabilă a incendiului este un conductor electric defect.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici