Un autocar care transporta 52 de copii şi profesorii lor, rămas în pană pe DN 76

Drumarii au intervenit, duminică, pentru a transporta în siguranţă un grup de 52 de copii în localitatea Vârfurile, judeţul Arad. Autocarul acestora a rămas în pană pe DN 76.

300 afișări
Imaginea articolului Un autocar care transporta 52 de copii şi profesorii lor, rămas în pană pe DN 76

Un autocar care transporta 52 de copii şi profesorii lor, rămas în pană pe DN 76

CNAIR a informat, duminică seară, că un autocar care transporta un grup de copii s-a defectat pe DN 76, în timp ce se deplasa dinspre localitatea Arieşeni, judeţul Alba, spre localitatea Vârfurile, judeţul Arad.

Drumarii de la districtul Vârfurile- DRDP Timişoara, au identificat autocarul rămas în pană şi au intervenit pentru a-i prelua pe cei 52 de copii şi pe profesorii acestora.

Întregul grup a ajuns în siguranţă la o pensiune din localitatea Vârfurile.

Transportul a fost făcut cu o autoutilitară a drumarilor şi două microbuze pentru transport şcolar, puse la dispoziţie de Primăria Vârfurile.

Un alt echipaj al Districtului Vârfurile se află la această oră la faţa locului pentru a ajuta la tractarea autocarului defect.

În zonă ninge intens la aceasta oră, iar drumarii acţioneazăpentru a menţine circulaţia rutieră deschisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici