Un autoturism de lux a luat foc pe Autostrada Bucureşti - Piteşti - VIDEO

Un autoturism de lux, în valoare de peste 100.000 de euro, a fost distrus în totalitate, după ce a luat foc, luni, la kilometrul 91 al Autostrăzii A1 Bucureşti - Piteşti, din motive rămase deocamdată necunoscute.

257 afișări
Imaginea articolului Un autoturism de lux a luat foc pe Autostrada Bucureşti - Piteşti - VIDEO

Un autoturism de lux a luat foc pe Autostrada Bucureşti - Piteşti

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Rutiere A1, maşina a luat foc în timpul deplasării dinspre Capitală spre judeţul Argeş, conducătorul auto reuşind să oprească pe banda de urgenţă şi să coboare înainte ca flăcările să cuprindă maşina şi să-i pună viaţa în pericol.

"Pompierii militari argeşeni au stins rapid incendiul, însă autoturismul a ars în totalitate. Este un Audi R8, iar traficul rutier pe sensul Bucureşti - Piteşti a A1 a fost oprit maxim zece minute pentru a permite accesul maşinilor de pompieri şi intervenţia în sine", a declarat şeful Poliţiei Rutiere A1, comisarul şef Emilian Buican.

Din primele cercetări ale poliţiştilor reiese că la volan nu se afla proprietarul autoturismului, ci angajatul unui service auto din Bucureşti, unde maşina a fost predată temporar pentru remedierea unor defecţiuni la motor.

Oamenii legii au început o anchetă pentru a stabili dacă persoana care conducea autoturismul făcea un test sau folosea abuziv maşina şi pentru a stabili cauza incendiului.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici