Un avion cu destinaţia Antalya s-a defectat: Circa 150 de persoane aşteaptă de 5 ore pe aeroportul din Cluj să plece spre Turcia

Circa 150 de persoane aşteaptă, luni după-amiază, de peste cinci ore, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, să plece în Antalya (Turcia), din cauză că aeronava charter care ar fi urmat să îi ducă la destinaţie s-a defectat.

308 afișări
Imaginea articolului Un avion cu destinaţia Antalya s-a defectat: Circa 150 de persoane aşteaptă de 5 ore pe aeroportul din Cluj să plece spre Turcia

Un avion cu destinaţia Antalya s-a defectat: Circa 150 de persoane aşteaptă de 5 ore pe aeroportul din Cluj să plece spre Turcia (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Directorul Aeroportului Internaţional din Cluj-Napoca, David Ciceo, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că zborul era asigurat de către compania Air Bucharest şi trebuia să decoleze la ora 12.15, dar va pleca abia la 18.30.

"Avionul companiei Air Bucharest care trebuia să ducă pasageri în Antalya, Turcia, s-a defectat, iar aceştia aşteaptă în aeroport sosirea unei alte aeronave care să îi ducă la destinaţie. Cursa charter trebuia să decoleze la ora 12.15 şi am înţeles că va pleca la ora 18.30", a spus Ciceo.

Reprezentanţii companiei Air Bucharest au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că sunt afectate de întârziere aproximativ 150 de persoane.

"Pasagerii urmează să plece la ora 18.30, trimitem o aeronavă pentru a-i prelua. Au fost informaţi despre situaţie şi au primit sucuri din partea companiei", au precizat reprezentanţii Air Bucharest.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici