Un băiat de 13 ani a fost umilit şi snopit în bătaie de către o fată mai mică, în Ilfov

  • Un băiat de 13 ani a fost umilit şi snopit în bătaie de o fată de 11 ani.
  • Scena a fost filmată într-o locuinţă din judeţul Ilfov.
  • La bătaie au asistat mai mulţi copii care s-au distrat pe seama băiatului pălmuit.
1166 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 13 ani a fost umilit şi snopit în bătaie de către o fată mai mică, în Ilfov

Scene şocante în Ilfov. Un băiat de 13 ani a fost snopit în bătaie de către o fată mai mică

„În urma imaginilor apărute în spaţiul public pe o reţea de socializare, din care rezultă faptul că faţă de un minor sunt exercitate acte de violenţă şi ameninţări de către alte două persoane”, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov transmite că poliţiştii oraşului Măgurele s-au sesizat din oficiu si au deschis dosar penal.

Se fac cercetări pentru ameninţare şi lovirea sau alte violente, urmărirea penală fiind supravegheată de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.

Până acum, poliţiştii oraşului Măgurele au identificat persoana vătămată, fiind vorba despre un băiat de 13 ani, precum şi ofată de 11 ani, bănuită de săvârşirea faptelor sesizate.

„În continuare, Poliţiştii oraşului Măgurele desfăşoară activităţi specifice pentru identificarea tuturor persoanelor implicate şi stabilirea cu exactitate a tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-au desfăşurat actele de violenţă, pentru luarea masurilor legale, care se impun”, transmit poliţiştii din Ilfov.

Conform unor surse din achetă, scena a fost filamtă într-o locuinţă privată din judeţul Ilfov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici