Un băiat de 16 ani din Botoşani a ajuns la urgenţe din cauza unui inel. A avut nevoie şi de ajutorul pompierilor

  • Un băiat de 16 ani din Botoşani a ajuns la urgenţe din cauza unui inel.
  • Pe lângă medici, a avut nevoie şi de ajutorul pompierilor.
626 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 16 ani din Botoşani a ajuns la urgenţe din cauza unui inel. A avut nevoie şi de ajutorul pompierilor

Un băiat de 16 ani din Botoşani a ajuns la urgenţe din cauza unui inel. A avut nevoie şi de ajutorul pompierilor

Băiatul a ajuns joi seară la Unitatea de Primiri Urgenţe din cauza unui inel.

Pe lângă medici, acesta a avut nevoie şi de ajutorul pompierilor pentru că degetul i se umflase atât de tare încât inelul, din inox, i-a rămas blocat.

„Misiunea a fost executată de salvatorii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, care au reuşit să înlăture inelul cu ajutorul unui dispozitiv de tăiat. Intervenţia a fost dificilă deoarece a fost nevoie de îndemânare, precizie şi atenţie sporită. Cu siguranţă a fost o întâmplare de care băiatul îşi va aminti mult timp de acum înainte”, spun cei de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici