Un băiat de 17 ani, angajat într-un restaurant din Năvodari, a murit în timpul serviciului

  • Un băiat de 17 ani, care era angajat într-un restaurant din Năvodari, a murit în timpul serviciului.
  • El a fost găsit inconştient în subsolul localului, iar pe corpul său nu sunt urme vizibile de violenţă.
  • Oamenii legii verifică dacă în acel subsol se află substanţe toxice, potrivit IPJ Constanţa.
4437 afișări
Imaginea articolului Un băiat de 17 ani, angajat într-un restaurant din Năvodari, a murit în timpul serviciului

Un băiat de 17 ani, angajat într-un restaurant din Năvodari, a murit în timpul serviciului

Poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului, iar pe corpul său nu au fost identificate urme vizibile de violenţă, conform primelor cercetări.

„Astăzi (joi - n.red.), în jurul orei 17.50, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Năvodari au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din judeţul Botoşani, a fost găsit inconştient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari. În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia”, transmite sursa citată.

La faţa locului, s-au deplasat şi poliţişti ai Serviciului Arme Exploziv si Substanţe Periculoase din cadrul Poliţiei Constanţa, care efectuează cercetări cu privire la stabilirea substanţelor dintr-un puţ care se afla în încăperea din subsolul imobilului.

„De asemenea, este şi un echipaj CBRN de la IJSU, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanţe”, arată sursa citată.

Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanţa au deschis o anchetă în care desfăşoară verificări de specialitate.

În cauză, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa urmează să deschidă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă şi neluarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici