Un bancomat din Mediaş a fost spart

Un bancomat aflat într-un magazin din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, a fost spart, iar primele informaţii furnizate de poliţişti arată că suma furată este de aproximativ 100.000 de lei.

61 afișări
Imaginea articolului Un bancomat din Mediaş a fost spart

Un bancomat din Mediaş a fost spart (Montaj foto)

Reprezentanţii Poliţiei Mediaş au spus că au fost sesizaţi, joi dimineaţă, despre spargerea unui bancomat BCR din municipiu, aflat într-un magazin.

"În această dimineaţă, Poliţia a fost sesizată telefonic despre o spargere la un magazin alimentar. Autori necunoscuţi au intrat prin efracţie în magazin şi au sustras suma de aproximativ 105.000 de lei din bancomatul aflat în magazin", a declarat comisarul-şef Ion Cimpoeru, adjunctul şefului Poliţiei Mediaş.

Spargerea a fost anunţată de către vânzătoarele de la magazin.

"Când am venit dimineaţă (joi - n.r.) la magazin, am deschis, am vrut să dezactivăm alarma şi am văzut că era dezactivată, un frigider era mutat de la locul lui şi mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva. Am ieşit repede afară şi am sunat la Poliţie", a spus una dintre vânzătoare, Crista Moldovan.

Din primele cercetări reiese că la furt au participat mai multe persoane, care au tăiat cu flexul lacătele şi au pătruns în magazin, unde au tăiat cutia bancomatului şi au furat toţi banii.

Poliţiştii au mai găsit doar casetele goale ale bancomatului.

Bancomatul nu era dotat cu camere de supraveghere şi nici alarmă, un astfel de sistem fiind instalat doar la magazin.

În Mediaş, în urmă cu aproximativ un an şi jumătate, un alt bancomat BCR a fost spart, atunci fiind furată suma de 110.000 de lei, iar autorii nu au fost identificaţi până în prezent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici