Un bancomat din Timiş, aruncat în aer, la doar o oră după ce un incident similar a avut loc în Arad

Un bancomat din localitatea Belint, judeţul Timiş, a fost distrus, vineri dimineaţa, în urma unei explozii, iar hoţii au furat toţi banii şi au dispărut. Incidentul a avut loc la o oră după ce în judeţul Arad un bancomat a fost distrus în acelaşi mod.

1277 afișări
Imaginea articolului Un bancomat din Timiş, aruncat în aer, la doar o oră după ce un incident similar a avut loc în Arad

Un bancomat din Timiş, aruncat în aer, la doar o oră după ce un incident similar a avut loc în Arad

Incidentul din judeţul Timiş a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 4.00.

„Am fost sesizaţi în jurul orei 4.30 că un bancomat a fost distrus prin explozie şi că din el s-au furat toţi banii. Nu s-a stabilit încă prejudiciul" a declarat, pentru MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Poliţiştii iau în calcul toate pistele, având în vedere că atacul din Timiş a avut loc la o oră după cel din Arad.

„Se fac cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt", a declarat Aurora Voicilă.

Un bancomat a fost aruncat în aer, în noaptea de joi spre vineri, şi în Arad. Potrivit poliţiştilor, două persoane mascate au folosit explozibil ca să distrugă aparatul şi au fugit cu casetele de valori, în care se aflau bani.

„A fost o explozie la un bancomat amplasat în sediul unei bănci de pe Calea Timişorii. Au fost furate casetele de valori, în care se aflau bani”, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţioi IPJ Arad. Nici în acest caz, prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici