Un bărbat a ascuns economiile, 40.000 de euro, într-o cizmă, iar soţia a aruncat-o la gunoi - VIDEO

O familie din Alba Iulia a rămas fără economii, respectiv 40.000 de euro, după ce banii au fost ascunşi de soţ într-o cizmă de damă, iar apoi soţia a aruncat încălţămintea şi banii la gunoi, fără să ştie.

50 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a ascuns economiile, 40.000 de euro, într-o cizmă, iar soţia a aruncat-o la gunoi - VIDEO

Un bărbat a ascuns economiile, 40.000 de euro, într-o cizmă, iar soţia a aruncat-o la gunoi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Alba, Claudia Airinii, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că în cursul lunii decembrie a anului trecut un bărbat din Alba Iulia a ascuns într-o cizmă din locuinţă suma de 40.000 de euro, reprezentând economiile familiei, fără ca soţia sa să ştie acest lucru.

Bărbatul a fost plecat din localitate timp de o zi, iar soţia sa a făcut curăţenie şi a aruncat la un container de gunoi mai multe perechi de încălţăminte, printre care şi cea în care soţul său ascunsese banii.

Bărbatul a sesizat Poliţia, iar în urma investigaţiilor oamenii legii au reuşit să identifice persoana care a găsit la acel container perechea de cizme şi banii. Aceasta este o femeie de 54 de ani, din Alba Iulia, la care a fost găsită suma de 11.000 de euro.

Femeia a declarat poliţiştilor că, în 25 decembrie, a cumpărat, împreună cu concubinul său, în vârstă de 51 de ani, o casă într-un sat din judeţul Alba, cu suma de 22.000 de euro. După ce au extins cercetările, poliţiştii au reuşit să recupereze suma de 19.000 de euro de la vânzătorul casei.

Video Stirileprotv.ro

Suma de 30.000 de euro care a fost recuperată urmează să fie restituită familiei păgubite, poliţiştii continuând cercetările pentru recuperarea diferenţei de 10.000 de euro.

Potrivit sursei citate, bărbatul şi femeia care au găsit banii sunt cercetaţi pentru însuşirea bunului găsit.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici