Un bărbat a cultivat cannabis în curtea unor case de vacanţă din Harghita şi Covasna

Un bărbat de 55 de ani a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de trafic şi deţinere de droguri. Acesta este bănuit că a înfiinţat culturi de cannabis în curtea unor case de vacanţă pe care le deţine în judeţele Harghita şi Covasna.

1982 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a cultivat cannabis în curtea unor case de vacanţă din Harghita şi Covasna

Un bărbat a cultivat cannabis în curtea unor case de vacanţă din Harghita şi Covasna

Poliţiştii din Harghita şi procurorii DIICOT Târgu Mureş au făcut marţi două percheziţii la două case de vacanţă, din localitatea Mereşti, judeţul Harghita, şi localitatea Ghidfalău, judeţul Covasna.

Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2023, suspectul ar fi înfiinţat în curtea celor două case de vacanţă pe care le deţine culturi de canabis, în scopul comercializării, oferirii acestui drog de risc altor persoane, cât şi pentru consum propriu.

Poliţiştii au găsit 20 de plante de cannabis şi 14 tulpini ale unor plante de cannabis recoltate recent.

Totodată, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de materie vegetală de culoare verde oliv, având un miros specific de cannabis, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni de la plantele deja recoltate, precum şi alte dispozitive folosite la mărunţirea şi cântărirea materiei vegetale.

Faţă de bărbatul de 55 de ani, din judeţul Covasna, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici