Un bărbat a fost atacat de un urs pe un câmp din judeţul Braşov

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Bod Sat, judeţul Braşov, a ajuns la spital, duminică, după ce a fost atacat de un urs în timp ce se afla pe câmp. Victima este în stare stabilă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2633 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost atacat de un urs pe un câmp din judeţul Braşov

Un bărbat a fost atacat de urs pe un câmp din judeţul Braşov

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că bărbatul de 58 de ani a fost dus la spital cu răni la picioare şi la umăr.

„O persoană a fost atacată de urs pe câmp, în comuna Bod Sat. Este vorba de un bărbat, care este conştient. A suferit escoriaţii la nivelul membrelor inferioare şi la umăr”, a spus Sfreja.

Un echipaj SMURD l-a transferat pe bărbat spital în Braşov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici