Un bărbat a fost bătut şi împuşcat într-o benzinărie din Turnu Severin

Un bărbat a fost internat în spital, în stare gravă, după ce, în noaptea de luni spre marţi, a fost bătut de mai mulţi tineri şi împuşcat cu propriul pistol, cu gloanţe de cauciuc, într-o benzinărie din Drobeta Turnu Severin.

1 afișare
Imaginea articolului Un bărbat a fost bătut şi împuşcat într-o benzinărie din Turnu Severin

Un bărbat a fost bătut şi împuşcat într-o benzinărie din Turnu Severin

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, se pregătea să plece cu maşina din benzinărie, când câţiva tineri l-au atacat şi au început sã îl loveascã cu o bâtă, pumii şi cu un grătar care era scos la vânzare în faţa unităţii. În încercarea de a se apăra, victima a scos un pistol, dar arma a fost luată de unul dintre adversari, care l-a împuşcat în picioare şi mâna dreaptã.

Martorii spun cã bărbatul era singur şi nu a putut face faţă loviturilor, agresorii avariindu-i şi maşina.

Victima agresiunii, Daniel Sârbu, din Drobeta Turnu Severin, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean din municipiu.

Poliţiştii mehedinţeni au stabilit că la baza conflictului  se află o reglare de conturi.

În urma anchetei poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Mehedinţi s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 38 de ani a fost împuşcat în benzinărie cu propriul pistol cu gaze, pentru care avea permis de port armă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Karin Sică, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că iniţial conflictul a izbucnit între bărbat şi un alt tânăr de 23 de ani din Brezniţa de Ocol, după care au intervenit în apărarea celui din urmă alţi trei tineri cu vârste între 23 şi 32 de ani, care au reusit să îi ia pistolul şi să îl folosească împotriva lui.

“Echipa operativă a Poliţiei a stabilit că între doi tineri din Drobeta Turnu Severin şi din Brezniţa de Ocol a izbucnit un conflict în care cei doi s-au lovit reciproc. În timpul conflictului, partea vătămată a folosit un pistol cu gaze de calibru 9 milimetri, pentru care avea permis de port armă. În cauză s-au întocmit acte premergatoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri", a declarat sursa citată.

Bărbatul împuşcat luni noapte se află internat la secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, iar starea lui este stabilă. Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin, doctorul Cristian Jianu, bărbatul are o fractură la braţul stâng şi va rămâne internat în spital. În funcţie de zilele de spitalizare, anchetatorii vor stabili pedeapsa pentru agresori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici