Un bărbat a fost decapitat de elicea unui elicopter, în Timiş

Un cetăţean ucrainean în vârstă de 50 de ani a murit, joi după-amiază, după ce a fost decapitat de elicea unui elicopter care stropea culturile din zona localităţii Folea, judeţul Timiş.

242 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost decapitat de elicea unui elicopter, în Timiş

Un bărbat a fost decapitat de elicea unui elicopter, în Timiş (Imagine: Stirileprotv.ro)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Sergiu Rus, bărbatul s-a apropiat prea mult de elicopter, în timp ce pilotul aducea aparatul la sol, fiind lovit de elice.

"Am fost sesizaţi că la intersecţia dintre DN 59 şi drumul spre localitatea Folea un elicopter care era în zonă pentru erbicidare a decapitat un bărbat. Este vorba de un cetăţean ucrainean de 50 de ani, mecanic de elicopter. Acesta s-a apropiat prea mult de aparat în timp ce acesta ateriza, fiind lovit de elice. A fost decapitat”, a spus Rus.

Conform acestuia, la faţa locului s-au deplasat o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiş şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, care investighează cauzele exacte ale producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici