Un bărbat a fost împuşcat în picior, după ce s-a repezit la poliţişti cu o sabie

Un bărbat a fost împuşcat în picior de un poliţist, după ce a încercat să atace cu o sabie agenţii veniţi să aplaneze un conflict între două familii de romi, în zona Piaţa Iancului din Capitală, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

315 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost împuşcat în picior, după ce s-a repezit la poliţişti cu o sabie

Un bărbat a fost împuşcat în picior, după ce s-a repezit la poliţişti cu o sabie (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, poliţiştii Secţiei 9 au mers pe strada Sachelarie Visarion, din zona Piaţa Iancului, din Sectorul 2, pentru a aplana un conflict violent între două familii vecine.

Chiar şi după apariţia poliţiştilor, oamenii au continuat să se lovească, motiv pentru care agenţii au tras două focuri de avertisment. Unul din bărbaţii implicaţi în scandal s-a repezit atunci cu o sabie către echipajul de poliţie, moment în care unul dintre agenţi l-a împuşcat în picior.

Bărbatul rănit a reuşit să fugă şi a intrat într-o curte, după care a mers cu o maşină, fiind oprit de poliţişti în trafic.

În urma conflictului între cele două familii, trei persoane au avut nevoie de îngrijiri la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici