Un bărbat a fost împuşcat în timp ce pescuia ilegal pe o baltă privată din Galaţi

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care încerca să pescuiască ilegal într-o baltă privată din judeţul Galaţi a fost împuşcat cu un pistol cu bile de caiuciuc de către administratorul zonei respective, ajungând la spital în stare gravă.

588 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost împuşcat în timp ce pescuia ilegal pe o baltă privată din Galaţi

Un bărbat a fost împuşcat în timp ce pescuia ilegal pe o baltă privată din Galaţi (Imagine: Cristi Vatavu/Mediafax Foto)

Victima a suferit leziuni la gât şi la tâmplă şi a fost preluat de urgenţă de către un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul de Urgenţă Galaţi.

"Cazul a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112. Un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului, pacientul a fost preluat şi transportat la spital. Starea lui este stabilă în acest moment", a declarat dr. Angel Trifan, medicul coordonator al SMURD Galaţi.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, primele informaţii arată că vineri dimineaţă trei persoane au fost prinse de proprietarul bălţii respective încercând să pescuiască ilegal.

"Una dintre persoane a fost rănită cu un pistol cu bile de cauciuc pe care proprietarul bălţii îl deţinea în condiţii legale. Este vorba despre o armă neletală pentru care deţinea autorizaţie din 24 ianuarie 2009. A doua persoană a fost reţinută, iar a treia a reuşit să fugă. Acesta a fost identificată însă. În prezent, o echipă a Poliţiei s-a deplasat la faţa locului şi se fac cercetări", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi.

Incidentul a avut loc la balta Potcoava din apropierea localităţii Braniştea, nefiind pentru prima dată când apar conflicte între braconieri şi administratorii bălţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici