Un bărbat a fost omorât în staţia de autobuz de un şofer băut şi drogat - VIDEO

Un bărbat a murit duminică dimineaţă în timp ce aştepta autobuzul într-o staţie din municipiul Constanţa, după ce a fost lovit de un autoturism BMW condus de un şofer care consumase alcool şi droguri.

421 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a fost omorât în staţia de autobuz de un şofer băut şi drogat - VIDEO

Un bărbat omorât în staţia de autobuz de un şofer băut (Imagine: Octav Ganea/Mediafax foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa, analizele de sânge făcute în regim de urgenţă au arătat că şoferul avea o alcoolemie de 1 la mie, dar consumase şi droguri, fiind găsite urme de cocaină şi THC, o substanţă aflată în componenţa canabisului.

Şoferul, în vârstă de 25 de ani, conducea, duminică dimineaţă, un autoturism BMW pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Constanţa. Din cauza vitezei excesive el a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul pe trotuar, lovind un bărbat de 68 de ani care aştepta autobuzul în staţie. În urma impactului, victima a murit pe loc.

Şoferul şi-a abandonat maşina la locul accidentului şi a fugit, dar a fost prins un sfert de oră mai târziu, pe bulevardul Tomis din Constanţa, de către un jandarm care l-a predat poliţiştilor. După ce l-au testat cu aparatul etilotest, poliţiştii au stabilit că şoferul consumase băuturi alcoolice.

Tânărul este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, fugă de la locul accidentului şi ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici